ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2015 » Березень » 3 » Пленум профспілки лісівників Сумщини
11:56
Пленум профспілки лісівників Сумщини

Сьогодні, 19 лютого 2015 року, на пленумі профспілки лісівники Сумщини підбили підсумки колдоговірної кампанії та обговорили питання соціального захисту працівників галузі

 «Дієва профспілка – це основа для злагодженої роботи підприємства та соціально стабільного мікроклімату у колективі», - зазначив під час відкриття пленуму голова обкому профспілки Михайло Шпакович.

Сьогодні, 19 лютого, голови профспілкових комітетів підприємств Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства зібралися на пленумі профспілки, щоб проаналізувати виконання у 2014 році на підприємствах галузі колективних угод та обговорити укладання нових угод на 2015 рік, а також проаналізувати фінансові надходження і витрати профспілок.

У роботі пленуму взяв участь головний технічний інспектор облпрофради Олександр Ткаченко. Він повідомив учасникам зібрання про  зміни в законодавстві України з питань охорони праці та проаналізував роботу по охороні праці на підприємствах області у 2013-2014 роках. У своєму виступі він відмітив позитивну роботу по охороні праці підприємств управління, адже проведений аналіз показав про відсутність на лісогосподарських підприємствах області нещасних випадків зі смертельними наслідками.

Аналізуючи колдоговірну кампанію 2014 – 2015 року, голова обкому профспілки Михайло Шпакович зазначив, що у 2014 році колективні угоди всіх підприємств управління виконані повністю. Їх умови забезпечують соціальний захист працівників галузі, що обговорювалось на профспілкових конференціях, які щойно пройшли у лісгоспах. Доповідач зазначив, що профкоми лісгоспів відмітили належне виконання роботодавцями зобов'язань щодо створення належних умов праці на робочих місцях, дотримання державних гарантій оплати праці та стимулювання високопродуктивної праці на підприємствах. Михайло Шпакович підкреслив, що впродовж року на охорону праці  підприємства управління спрямували 4,2 млн.грн., що у чотири рази перевищило взяті колдоговірні зобов'язання. Також відмічалось, що приділялась значна увага питанням оздоровлення, культурно-масовій та спортивно-масовій роботі, на що лісгоспами загалом витрачено більше мільйона гривень.

Не забувають профспілки і про ветеранів та пенсіонерів підприємств, зокрема в цьому році для надання їм матеріальної допомоги було витрачено більш як 300 тис.грн.

Як позитивний приклад профспілкової діяльності голова обкому профспілки відмітив роботу профкомів Середино-Будського, Сумського, Лебединського лісгоспів та Кролевецького лісомисливського господарства. 

На завершенні зібрання Михайло Шпакович акцентував увагу профспілок на постійному контролі за виконанням роботодавцями соціального пакету колдоговору, створенні безпечних умов праці, що є запорукою успішного виконання виробничої програми. 

Переглядів: 442 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz