ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2014 » Березень » 5 » 8 БЕРЕЗНЯ — СВЯТО ВЕСНЯНОГО ТЕПЛА, ЖІНОЧОЇ КРАСИ ТА НІЖНОСТІ!
13:14
8 БЕРЕЗНЯ — СВЯТО ВЕСНЯНОГО ТЕПЛА, ЖІНОЧОЇ КРАСИ ТА НІЖНОСТІ!

Напередодні Міжнародного жіночого свята 8 березня хочемо відмітити працю жінок в цеху переробки ДП "Свеський лісгосп», котра є досить складною і надзвичайно відповідальною. Про них можно сказати, що свою професію жінки обрали серцем.

Робота колективу цеху переробки організована в дві зміни, Всі ці роки цех демонструє високий рівень організації праці.

Товарна продукція, що випускається в основному йде на експорт , – це  обрізний пиломатеріал, заготовки для євро піддонів, заготовки пиляні дубові, що використовуються для паркету. На території цеху функціонує сучасна сушильна камера з комп’ютерною системою контролю, де в місяць піддається обробці близько  100 куб. м. хвойного пиломатеріалу і заготовок.

Згідно річного звіту, цех переробки в середньому за рік переробляє  18 тис. куб. м. деревини, у місяць – 1,5 куб. м., у день – 68 куб. м. Безперебійну роботу цеху забезпечує кваліфіковано підібраний персонал з  осіб, які працюють за деревообробними стрічковими та рамними верстатами.

Середня заробітна плата за 2013 рік склала 3281 грн. 00 коп.

Виробіток  на працюючого 147900 грн. 00 коп.

Для стабільної роботи підприємства постійно вдосконалюється деревообробна техніка.

За час роботи в цеху переробки всім вдалося досконало оволодіти усіма тонкощами своєї роботи і стати справжніми знавцями своєї справи. В житті є дві головні основи, що постійно стимулюють до нових звершень, нових знань та самовдосконалення – це родина й  надійний тил коллег, адже  колектив – це поєднання багаторічного досвіду і молодої активності. Хороші відносини серед працівників, готовність допомогти, уміння нести відповідальність, спільне прийняття рішень, відмінне знання своєї справи є цінними якостями всього коллективу.  А беззаперечним свідченням неабиякої фахової підготовленості та налагодженої системи роботи є високі виробничі показники..

Серед жінок, працюючих в цеху переробки,  хочемо особливо відмітити працю : 

-         Сопенко Тетяна Володимирівна, котра працює в цеху переробки близько 20 років та здійснює виконання плану 173 %,

Шульга Людмила Іванівна, пропрацювала понад 10 років, виконання плану 173%, Шумицька Віра Анатоліївна, трудовий стаж в цеху переробки також понад  10 років, виконання плану -164 %.

Вітаючи зі святом ДП «Свеський лісгосп»  щиро бажає всім жінкам міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, нових здобутків та здійснення заповітних мрій! Хай і надалі життя буде сповнене яскравого змісту, щасливою буде Ваша родина. Зичимо, щоб чаша життя по вінця повнилася любов’ю, успіхами, добробутом, затишком і теплом!

Переглядів: 549 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz