ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2016 » Квітень » 18 » Майбутнє лісу у твоїх руках
08:24
Майбутнє лісу у твоїх руках

«Майбутнє лісу у твоїх руках"

в ДП «Свеське ЛГ»

З року в рік ДП «Свеське лісове господарство» за активної участі та великої підтримки школярів щорічно проводить Всеукраїнську Акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках» (далі Акція). Загалом, проведення заходів починається 21 березня у Міжнародний день  лісу. За несприятливих погодних умов, Акцію було перенесено, а спеціалістами підприємства було проведено лише навчальні лекції серед молодого покоління. Головне завдання Акції полягає в тому, що в учнів, які створюють нові насадження, складається загальне поняття про ліс, про його цінність в житті людини і навколишнього середовища.  

Загалом до Акції було залучено всього 100 чоловік та заліснено 10 га площі. Акцією передбачалося як створення лісів в держлісфонді, що супроводжувалася представниками Свеського учнівського лісництва, так і озеленення та ліквідація сміття на прилеглих територіях. В цей же день в смт. Ямпіль проводилися заходи з благоустрою території, де активну участь приймали школярі Ямпільських шкіл, Свеського лісгоспу, Ямпільської районної держадміністрації, районної прокуратури та представники ЗМІ.

Головною метою проведених заходів є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, зацікавлення щодо збереження лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі та  роз’яснення серед молоді важливості створення лісів.

ДП «Свеське лісове господарство» завдячує учасникам Акції, а також за активну позитивну позицію щодо відтворення та збереження природи батьківщини. 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 412 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz