ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2015 » Вересень » 29 » МИ ВДЯЧНІ ВАМ ЗА ТЕ, ЩО ВИ РОЗДІЛИЛИ З НАМИ НАШЕ СВЯТО!!!
13:26
МИ ВДЯЧНІ ВАМ ЗА ТЕ, ЩО ВИ РОЗДІЛИЛИ З НАМИ НАШЕ СВЯТО!!!

26 вересня 2015 року в нашому селищі відбулася грандіозна подія. В цей день команди всіх 12 лісогосподарських  підприємств управління з'їхались на галузеві змагання з лісівничого багатоборства, які традиційно присвячуть святкуванню Дня працівника лісу. Традиційна спартакіада з лісівничого багатоборства проходять кожного року, їх організовує і проводить лісова профспілка, приурочуючи цей захід Дню працівника лісу. Цього року почесне право прийняти змагання отримало Свеське лісове господарство. Як годиться, всі команди прибули на чолі з директорами та головами профспілкових комітетів лісгоспів. Не оминуло своєю увагою лісове свято і керівництво області та району.

 Всіх учасників, спостерігачів та вболівальників зустрічали на центральному стадіоні селища Свеса і навіть погода створила нам сприятливі умови. Можна сказати - вона «була на нашому боці», що нам допомогло створити атмосферу особливої гостинності, яка крилася в щирості, теплі і світлі людських душ.

Стадіон без перебільшення був повністю заповнений глядачами, а місцеві підприємці потурбувалися, щоб гості могли поласувати склянкою гарячого чаю, чи скуштувати запашний шашлик.

Початку змагань передувало урочисте шикування команд.

Учасників змагань привітав голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, котрий зосередив увагу на важливості вміння цінувати та примножувати лісові багатства працівниками даної галузі. Та за високі досягнення, особливий внесок в лісову галузь нагородив Закусило Олега Миколайовича - директора ДП «Свеський лісгосп» Почесною грамотою Сумської обласної державної адміністрації. Наступною привітала всіх присутніх т. в. о. голови Ямпільської державної адміністрації Панченко Ірина Анатоліївна.

«Традиційно приурочуючи цей захід Дню працівника лісу  ми проводимо обласні галузеві змагання з лісівничого багатоборства. Не випадково наші цьогорічні змагання проходять на базі Свеського лісгоспу. Під керівництвом директора Закусило Олега Миколайовича підприємство досягло  у своїй діяльності вагомих результатів:  воно є одним з найпотужніших в районі, відзначається високим рівнем заробітної плати та продуктивністю праці, - звернувся до учасників змагань начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець, -  Наші змагання, це, перш за все, можливість вашого спілкування. Але поряд з цим, з кожним роком ви демонструєте все вищий рівень підготовки, встановлюючи власні рекорди».

.

Суддівська бригада складалася з перевірених часом суддів - фахівців управління лісового та мисливського господарства та спеціалістів в галузі фізичної культури і спорту. Очолював бригаду Володимир Мигаль.

 

Програма змагань передбачала змагання у стрільбі (чоловічій і жіночій), метанні у мішень сокири з десятиметрової відстані, випилюванні бензопилою дерев’яних млинців, поперечному розрубуванні колоди сокирою, користуванні вогнегасником, розпилюванні колоди дворучкою та розрубуванні її сокирою, бігу по 20-метровій колоді та перетягуванні линви. Всі команди демонстрували відмінну фізичну підготовку та спортивну майстерність. І хоча між учасниками панував дух чесної дружньої конкуренції, та напруга не спадала впродовж всіх змагань. Особливого запалу заходу додавали вболівальники. Стадіон був переповнений глядачами, які щиро вболівали за своїх фаворитів.

На кожному етапі змагань відчувався справжній спортивний азарт, були свої прихильники та свої фаворити. У розпилі колоди Свеські лісівники Єсманчук Юрій та Сокоренко Федір та поперечному розрубуванні колоди наш працівників Свинолуп Леонід зайняли 3 місце. В випилюванні деревних млинців Перепечко Сергій та стрільба із пневматичної гвинтівки чоловіки Красняк Максим завоювали 2 місце. Особливого азарту додала заходу лісова естафета, в якій наші працівники Комарицький Ігор та Чернов Максим вибороли 1 місце. Лукаш Роман лідирував в біг по 20-ти метровій колоді та зайняв 1 місце. Наші учасники виявияли свою наполегливість та майстерність в боротьбі за перемогу.

Всі команди продемонстрували високий рівень як професійної підготовки так і відмінну техніку. Та кожні змагання мають своїх переможців.

Після трьох годин захоплюючого дійства п’єдестал був готовий приймати переможців. Його поділили між собою всі північні лісгоспи управління. Перше місце вибороли господарі –Свеські лісівники (директор Олег Закусило), ІІ місце дісталося їх сусідам – Середино-Будському лісгоспу (директор Олександр Плужников), ІІІ сходинку турнірної таблиці зайняв  Шосткинський лісгосп (директор Микола Бут). 

 

Всі переможці змагань були відзначені грамотами, пам'ятними подарунками та грошовими винагородами.

 

Переглядів: 521 | Додав: oksama | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz