ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2015 » Листопад » 19 » Нарада Держлісагенства
16:15
Нарада Держлісагенства

18 листопада у Держлісагентстві відбулася робоча нарада з питань реформування лісової галузі

У заході, який проходив під головуванням Олександра Ковальчука, взяли участь фахівці Держлісагентства, керівники обласних управлінь лісового та мисливського господарства, директори державних підприємств з різних регіонів України, представники наукових установ та громадськості.

Голова Держлісагентства акцентував увагу присутніх на основних викликах, які стоять сьогодні перед галуззю. Зокрема, йшлося про обмеження бюджетного фінансування, що негативно вплине на функціонування підприємств на півдні і сході країни.

Було проаналізовано перехід до електронних закупівель та впровадження електронного обліку деревини для всіх лісокористувачів. Економічна ефективність такої системи безперечна за рахунок підвищення оперативності управління, консолідації фінансових ресурсів та мінімізації неефективних витрат.

Активну дискусію викликали питання створення єдиного господарюючого суб’єкта та трьохрівневої системи управління. Також учасники наради мали змогу висловити свою думку щодо моделей та шляхів реформування, поділитися досвідом запроваджених новацій у лісовому господарстві.

Наостанок Олександр Ковальчук дав завдання провести господарський аналіз роботи підприємств з урахуванням усіх можливих ризиків.

«Найголовніше завдання підприємств лісової галузі – бути ефективними і незалежними від державного бюджету», – підкреслив Голова Держлісагентства.

Прес-служба Держлісагентства

Переглядів: 385 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz