ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2014 » Червень » 27 » НАС ВІДВІДАВ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА СОУЛМГ ІГНАТЧЕНКО В.В.
14:52
НАС ВІДВІДАВ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА СОУЛМГ ІГНАТЧЕНКО В.В.

26 червня 2014 року наше підприємство з робочою поїздкою відвідав перший заступник начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігнатченко Віталій Віталійович.

              Робоча поїздка розпочалась з  Чуйківського лісництво, де проводиться будівництво дороги лісогосподарського призначення. За цей період вже побудовано 5,2км земельного полотна та 2,2км дороги з твердим покриттям.

            Далі Віталій Віталійович з директором лісгоспу Закусило Олегом Миколайович побував у Дружбівському лісництві, а сема на рубці головного користування кв. 21. На ділянці поспілкувався з робітниками лісгоспу.

             Потім відвідав садибу Свеського лісництва. Оглянув котельню та побутові приміщення для лісорубів, де проводиться  благоустрій та поточний ремонт. Побували на лісовозних дорогах Свеського лісництва, де проектується будівництво мостів через річку Івот село Радіонівка та річку Шеянка село Руденка. Будівництво цих мостів дасть можливість на пряму робити вивезення деревини з Чуйківського лісництва до нижнього складу Свеса та цеху переробки деревини. Завдяки будівництву цих мостів значно скоротиться відстань, що дасть можливість мінімізувати витрати на вивозці лісу.  Побували також у кварталі 15, де ведеться рубка головного користування.

           На нижньому складі Хутір-Михайлівський та нижньому складі Свеса заступник начальника та директор лісгоспу мали можливість спостерігати за робочим процесом по відвантаженні лісопродлукції.

Також був візит до цеху переробки деревини, автоколони. На території автоколони проводяться роботи по ремонту боксів для автомобілів.

     Закінчення робочої поїздки стало відвідування центральної садиби лісгоспу.

     Позитивне враження справило благоустрій території навколо контори. Одним із перших кроків є створення альпінарію або як його ще називають – альпійською гіркою.     

Переглядів: 494 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz