ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2014 » Березень » 6 » Не залишимося байдужими!!!
12:37
Не залишимося байдужими!!!

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

Президії  Центрального комітету  Профспілки працівників 

лісового господарства України  до членів профспілки та  

трудових колективів  лісогосподарської галузі

 

 

 

     Трагічні події на вулицях та майданах України, які призвели до загибелі  та каліцтва громадян стали  національною   трагедією.

     Висловлюємо глибоке співчуття родинам і близьким загиблих  і потерпілих. Ті  хто віддав  своє  життя  за кращу долю України, залишатимуться  назавжди в наших серцях.

     Звертаємось до членів галузевої профспілки, трудових колективів лісогосподарських підприємств пройнятись співчуттям до родин загиблих та постраждалих і надати їм матеріальну підтримку, перерахувавши благодійну допомогу в розмірах середнього одноденного заробітку кожного працюючого.

    

 

 

 

 

Прийнято на засіданні Президії

Центрального  комітету Профспілки

працівників лісового господарства України

 

 26.02.2014р.





ЗАЯВА
президії  Центрального комітету Профспілки працівників лісового господарства України

Тотальне нехтування правами громадян, злочинне збагачення можновладців за рахунок знедолення і зубожіння народу, корупція, хабарництво, несправедливий розподіл результатів праці стали причиною масових акцій протесту в Україні.

Нажаль, загальна ситуація в державі не оминула і лісове господарство. Авторитаризм керівництва Державного агентства лісових ресурсів України ігнорування вимог  чинного законодавства, протиправне втручання в господарську діяльність підприємств лісового господарства, впровадження непродуманих і необґрунтованих реформ призвели до руйнівних процесів у трудових колективах, скорочення робочих місць, звільнення кваліфікованих фахівців лісової галузі, відволікання коштів підприємств для здійснення непродуктивних витрат.

Вказані дії викликали погіршення фінансового стану підприємств, вимивання обігових коштів, зниження темпів росту заробітної плати, скорочення соціальної захищеності працюючих.

Приниження ролі фахової освіти та науки привело до повної втрати галузевих навчальних закладів, поставило на грань виживання лісівничу науку.

Вважаємо, що керівництво галузі повинно бути представленим досвідченими, високопрофесійними фахівцями лісового господарства, яке сприятиме розвитку економічного потенціалу галузі, докорінній зміні ведення лісового господарства маючи за кінцеву мету збільшення площі лісів, збереженню кадрового потенціалу з урахуванням думки трудових колективів та громадськості, недопущенню грубого втручання у діяльність підприємств та профспілкових організацій, ліквідації посередницьких структур у всіх сферах діяльності галузі.

Звертаємось до керівників лісогосподарських підприємств та установ із закликом  вжити всіх заходів для забезпечення стабільної роботи, своєчасної виплати заробітної плати, недопущення скорочення працюючих під приводом так званої оптимізації  або «складної ситуації в країні».

Закликаємо профспілкові організації всіх рівнів використовувати наявні профспілкові повноваження, можливості колективно договірного регулювання  для захисту законних прав та інтересів членів галузевої профспілки.

Ухвалено на засіданні ЦК Профспілки працівників лісового господарства України 26 лютого 2014 р.


Переглядів: 491 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz