ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2016 » Лютий » 5 » Підведено виконання умов Колективного договору за 2015 рік та прийнято Колективний договір на 2016 рік
10:23
Підведено виконання умов Колективного договору за 2015 рік та прийнято Колективний договір на 2016 рік

27 січня 2015 року в актовому залі ДП «Свеський лісгосп»  відбулись загальні профспілкові збори працівників підприємства. Участь у зібранні взяли заступник СОУЛМГ – головний лісничий Товстуха Олександр Володимирович, директор ДП «Свеський лісгосп» Закусило Олег Миколайович та делеговані члени профспілки.

        До порядку денного були включені наступні питання:

1.     Підведення підсумків виконання умов колективного договору за 2015 рік

2.     Виконання кошторису профбюджету за 2015 рік та прийняття кошторису на 2016 рік

3.     Прийняття колективного договору на 2015 рік

По першому питанню присутні заслухали доповідача директора підприємства Закусило О. М., який зазначив характеристику основної діяльності за минулий рік, основні показники по видам роботи: лісокультурне виробництво, лісокористування, вивезення, переробка та відвантаження деревини. Будівництво доріг лісогосподарського призначення, протипожежні та лісозахисні заходи, озорона праці, заробітна плата та обсяг капітальних інвестицій.

Содоповідачем по першому питанню  був  голова профспілкової організації працівників ДП «Свеський лісгосп»   Прудник В. М., котрий звітував  щодо роботи профспілки в 2015  році. За його словами на протязі 2015 року профком проводив відповідні роботи згідно затвердженого плану. Зокрема, на засіданняхрозглядали ряд актуальних питань, які стосувались затвердження плану та організацію й проведення заходів культурно-масової та спортивної роботи, виконання зобов’язань колективного договору та інші поточні питання.               

         Не обминули увагою дві грандіозні події, які відбулися на протязі 2015 року:

  • Виїзна колегія СОУЛМГ. 23 червня 2015 року під головуванням начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктора Чигринця відбулось виїзне засідання колегії управління. В роботі колегії взяли участь директори всіх лісогосподарських підприємств області, очільники Ямпільського району. Учасників приємно вразило відкриття та введення в дію в  цей день лінія  по виробництву паливних гранул (пелет). 
  • Також, справжнім святом професійної та спортивної майстерності, присвячене Дню працівника лісу , стали галузеві змагання з лісівничого багатоборства серед колективів області, які проходили 26 вересня 2015 року на базі нашого підприємства, в котрих команда нашого лісгоспу виборола І почесне  місце.

По другому питанню слово було надано скарбнику профспілки Деркач О. І., яка доповіла про використання профспілкових коштів у минулому році та ознайомила присутніх з проектом кошторису профбюджету на 2016 рік. По даному питанню прийнято рішення про виконання профбюджету за 2015 рік в повному обсязі та одноголосно проголосували за проект кошторису на 2016 рік.

У ході конференція було укладено Колективний договір на 2016 року із внесенням змін, котрі озвучила головний економіст Мішкіна О. М., затверджено план відповідних заходів, обговорені соціальні гарантії та виплати працівників підприємства.

             

 

  Після розгляду всіх питань та винесення відповідних рішень слово було надано заступнику СОУЛМГ – головному лісничому Товстусі О. В. Головний  лісничий СОУЛМГ в своїй доповіді наголосив на тому, що по підсумкам роботи за 12 місяців 2015 року ДП "Свеський лісгосп" зайняв перше місце серед лісогосподарський  підприємств  Сумської області.

 

Переглядів: 737 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz