ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2014 » Лютий » 20 » Пленум обласної профспілки
11:51
Пленум обласної профспілки

На пленумі лісівничої профспілки обговорили питання соціального захисту працівників галузі

 

Пленум Сумської організації профспілки працівників лісового господарства, що відбувся 19 лютого 2013 року, підвів підсумки виконання на підприємствах управління колективних договорів за 2013 рік та укладання їх  на 2014 рік  

 

«Все, що робиться в рамках лісогосподарських підприємств повною мірою залежить від дієвості профспілки», - зазначив під час відкриття пленуму Сумської організації профспілки працівників лісового господарства голова обкому профспілки Михайло Шпакович.

Також, на початку зібрання, зважаючи на резонансні події в державі, Михайло Шпакович запропонував вшанувати пам'ять загиблих під час  політичних сутичок українців.

Потім голова обкому профспілки представив зібранню новообраних голів профкомів Севеського, Лебединського лісгоспів та Кролевецького лісомисливського господарства. 

Далі пленум приступив до розгляду питань повістки денної.

Завідувач відділом культури, спорту та оздоровлення дітей облпрофради Ніна Черидниченко ознайомила присутніх з порядком організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2014 року.

«Оздоровлення дітей – це наші інвестиції в майбутнє, тому даний напрямок роботи має бути одним з пріоритетів в діяльності наших профспілок», -  підвів  підсумок розгляду даного питання Михайло Шпакович.

Далі голова обкому профспілки деталізував головне питання повістки денної Про підсумки виконання колективних договорів за 2013 рік та укладання колдоговорів на 2014 рік.

«Колективний договір – це наш правовий захист. На кожному підприємстві він має бути дієвим документом, що на лише регулює наші внутрішні соціально-економічні відносини, а й захищає лісогосподарські підприємства під час перевірок фіскальних органів», -  акцентував увагу Михайло Шпакович. Також він зазначив, що у 2013 році колективні договори всіх без винятку підприємств в цілому виконані. Умови договорів повною мірою забезпечують соціальний захист працівників лісогосподарських підприємств, що обговорювалося під час профспілкових конференцій, які нещодавно відбулися в усіх лісгоспах управління та пройшли у форматі конструктивного діалогу між адміністраціями та профкомами.

В обговоренні даного питання взяли участь головний спеціаліст з охорони праці Сумського ОУЛМГ Віктор Селезень, головний спеціаліст з моніторингу Сумського ОУЛМГ Людмила Антипенко, голова профкому ДП «Середино-Будське лісове господарство» Надія Скрипаль та ін..

Наступним питанням пленуму стало обговорення виконання кошторису надходжень та витрат за 2013 рік, а також затвердження кошторису профспілки на 2014 рік.

На завершенні зібрання Михайло Шпакович націлив голів лісівничих профспілок на плідну роботу та співпрацю у поточному році.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ

Переглядів: 474 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz