ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2013 » Листопад » 15 » Привітали переможців
12:17
Привітали переможців

                               24 жовтня 2013 року в Ямпільському районному центрі дитячої творчості 

відбулася церемонія нагородження переможців цьогорічного районного конкурсу дитячого малюнка та кращий твір за темою «Людина та ліс».

            При оцінюванні робіт у конкурсі «На кращий дитячий малюнок за темою «Людина та ліс» ураховувалося вміле викладення теми, художнє виконання, оригінальність ідеї. За рішенням журі переможцями та призерами стали:           

1 місце – Рябухіна Ангеліна, вихованка Народної студії 

образотворчого мистецтва «Полісяночка» Ямпільського районного центру дитячої та юнацької творчості, учениця Ямпільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 1;

             2 місце – Якушева Ірина, вихованка Народної студії образотворчого мистецтва «Полісяночка» Ямпільського районного центру дитячої та юнацької творчості, учениця Ямпільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2;

             3 місце – Насиров Тимур, вихованець Народної студії образотворчого мистецтва «Полісяночка» Ямпільського районного центру дитячої та юнацької творчості, учень Ямпільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 1.

            У конкурсі «На кращий твір за темою «Людина та ліс» при оцінюванні робіт враховувалося розуміння авторами значення лісів для збереження життя на планеті, вміння висловити це зрозуміло для інших та з притаманною власною індивідуальністю. Журі визначило наступних переможців:

            1 місце – Сачко Поліна, учениця Шатрищенського навчально – виховного комплексу загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад;

            2 місце – Агій Олена, учениця Степненського навчально – виховного комплексу: загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад.

            Під час нагородження до переможців та призерів звернувся директор районного центру дитячої та юнацької творчості М. І. Бабаєв, та головний лісничий ДП «Свеське лісове господарство» І. А. Комарицький.

            Переможці та призери були нагороджені грамотами відділу освіти Ямпільської районної державної адміністрації, а також грамотами та призами ДП «Свеське лісове господарство» .

Переглядів: 471 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz