ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2015 » Липень » 15 » Радо приймали учасників колегії
16:21
Радо приймали учасників колегії

23 червня 2015 року під головуванням начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктора Чигринця відбулось виїзне засідання колегії управління. Цього разу досвідом своєї роботи ділився з учасниками зібрання  Свеський лісгосп.

Свеське підприємство вважається одним із найпотужніших в лісовій галузі області по лісосировинному ресурсу. З початку року обсяг реалізованої ним товарної продукції склав близько 26 млн.грн, що загалом дало лісгоспу до двох мільйонів чистого прибутку.

Знайомлячись з роботою підприємства учасники колегії пересвідчились вочевидь, що головне не лише обсяг ресурсів, а і вміння ними розпоряджатися ефективно.

Програма заходу передбачала відвідування Олинського та Чуйківського лісництв лісгоспу. Території обох лісництв приємно вразили своєю ошатністю та чистотою. То ж господаря було видно, як то кажуть, ще з порогу.

Лісничий Олинського лісництва Сергій Донік поділився досвідом створення плантацій сосни звичайної шляхом природного поновлення, що практикується лише в цьому лісництві лісгоспу.

Рухаючись з Чуйківки до центральної садиби лісгоспу, шлях між якими пролягав через лісові масиви підприємства, збудованою лісгоспом лісовою  дорогою, учасники колегії відмітили її повну відповідність ГОСТу будівництва лісових доріг та  високу якість: з гідравлічними спорудами, карманами для зупинки транспорту та належним чином доглянутими обочинами вона суттєво вигравала в порівнянні з дорогами районного та обласного значення.

Проїжджаючи лісосіку, учасники колегії ознайомились з роботою тракторного причепа з гідроманіпулятором «Веймер» та зупинились на ноу-хау лісгоспу – мостах через річки Івот та Шеєнку, будівництво яких довершило кільце лісової траси та  в рази скоротило відстань між лісгоспом та лісництвами. Тут відбулось офіційне відкриття збудованих мостів.

Перебуваючи у центральній садибі лісгоспу, учасники колегії звернули увагу на великий об'єм робіт, проведений підприємством по ремонту авто гаража: утеплені бокси, відремонтована техніка, проведено капітальний ремонт адміністративного приміщення, упорядковано територію, укомплектовано ЛПС тощо.

Наступним демонстраційним об'єктом став нижній склад підприємства, з щойно збудованим та введеним у дію в день колегії підприємством по виробництву паливних гранул (пелет). 

В роботі колегії взяли участь очільники Ямпільського району т.в.о. голови райдержадміністрації Ірина Панченко та заступник голови районної ради Ольга Губар.

«Свеське підприємство є бюджетоутворюючим для району, лише за 5 місяців цього року воно сплатило до бюджету більше 8 млн. грн. податків»,- зазначила Ірина Панченко та відзначила вагомий внесок Свеського лісгоспу в економіку району Почесною грамотою райдержадміністрації.

Підсумовуючи практичну частину заходу, начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець позитивно оцінив роботу директора підприємства Олега Закусила: «Якщо людина хоче щось зробити – вона це робить, а не шукає виправдання своїй бездіяльності, досвід роботи Олега Миколайовича доводить це досить яскраво».

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 427 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz