ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2016 » Червень » 30 » Результати роботи чергової п'ятирічки Сумської лісівничої профспілки
16:06
Результати роботи чергової п'ятирічки Сумської лісівничої профспілки

Діяльність Сумської лісівничої профспілки завершила чергову п'ятирічку – це час звіту перед працюючими за проведену роботу по захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів. Звітно-виборча конференція, яка відбулася 24 червня, зібрала в залі засідань Сумського ОУЛМГ представників усіх 14 трудових колективів державних підприємств та апарату управління.

Захід пройшов за участю начальника Сумського ОУЛМГ Віктора Чигринця, його заступників та директорів лісогосподарських підприємств області. Засвідчив свою повагу до Сумських лісівників участю у конференції і голова ЦК профспілки працівників лісового господарства Степан Кривов'язий.

Проаналізував роботу профспілки за п'ятирічний період діяльності голова обкому профспілки Михайло Шпакович – це був його перший звіт. «Забезпечення правових гарантій діяльності, здійснення громадського контролю за станом охорони праці, підвищення рівня культурно-спортивного і медичного обслуговування, оздоровлення членів профспілки – це основа нашої діяльності. Тому ми дбаємо, щоб кожен працівник галузі був соціально захищеним, мав відповідну заробітну плату, якісний відпочинок, вчасне і кваліфіковане лікування та отримував, як матеріальне, так і моральна задоволення від своєї праці», - зазначив у своєму виступі Михайло Миколайович.

Та краще за слова говорять конкретні справи. За п'ять років на оздоровлення працівників галузі профспілка витратила більше 7 млн.грн., за ці кошти оздоровчими послугами скористалися близько 2 тисяч працівників. В системі роботи профспілки проведення культурно-масових заходів, конкурсу дитячої творчості «Людина та ліс», спартакіади з лісівничого багатоборства, що традиційно проходить в переддень працівника лісу тощо. Як стимул для роботи трудових колективів підприємств, за ініціативою профспілки щоквартально підводяться підсумки трудового суперництва.

В обговоренні доповіді взяли участь представники домінуючої більшості колективів. У своїх виступах лісівники ділилися цікавим досвідом організації профспілкової діяльності на своїх підприємствах, основною рушійною силою і підтримкою в проведенні якої є обласний керівний профспілковий орган.

Дієвість Сумської лісівничої профспілки відзначив в обговоренні доповіді і голова ЦК профспілки працівників лісового господарства Степан Кривов'язий.

Підвів підсумок обговоренню начальник управління Віктор Чигринець: «Головне завдання профспілки збалансувати стосунки між адміністрацією і колективом і створити такий мікроклімат у колективі, де панує взаєморозуміння і взаємоповага, натомість адміністрація має надати працюючим безпечне робоче місце та виплатити достойну заробітну плату за якісно виконану роботу. Можу сказати, що нашій профспілці це вдається».

На наступний звітний період головою Сумського обкому профспілки працівників лісового господарства одноголосно обрали діючого голову – Михайла Шпаковича.


 

 

 

 

Переглядів: 567 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz