ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2015 » Квітень » 29 » Співпраця з юним поколінням
13:21
Співпраця з юним поколінням

Лісівники ДП «Свеське лісове господарство» щорічно проводять активну роботу з метою пояснення та важливості створення лісів в регіоні, а також виховання та роз’яснення серед молоді як необхідно поводитися в лісі, яких дотримуватися правил поведінки. Подібні лекції серед учнів проводяться перед початком весняної лісокультурної кампанії.

 

Цього року лісівникам випала особлива нагода та співпраця з юним покоління. Свеське шкільне лісництво виявило бажання проаналізувати та розробити певні рекомендації зі створення насаджень модрини європейської, адже 29 квітня 2015 року відбудеться обласний зльот учнівських лісництв «Майбутнє лісу – справа молодих». Школярі звернули особливу увагу на одну із відносно молодих порід в підприємстві – модрину європейську, оскільки площа насаджень з її участю на сьогодні займає лише 36,4 га, серед яких 8,7 га створені постійні лісо насіннєві ділянки, а решта лісові культури з участю у складі модрини.

Проводилися аналіз та дослідні роботи з початку збору шишок, до викопування посадкового матеріалу в розсаднику. Займався цією роботою представник учнівського лісництва «Полісся» учень 10 класу  Свеської спеціалізованої загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №1 Логвин Андрій Олександрович під керівництвом наукового керівника методиста Ямпільської районної станції юних натуралістів Апенько Ганни Володимирівни, а також головного лісничого ДП «Свеське лісове господарство» Комарицького Ігоря Анатолійовича. Робота заключалася в тому, що учні на власному досвіді змогли побачити яким чином проводиться збір шишок, переробка та отримання насіння, умови зберігання, висівання та догляд на протязі вегетативного періоду. Адже як відомо сходи модрини дуже ніжні і потребують клопотливого підходу під час їх вирощування.

Лісівники підприємства виносять подяку молодому підростаючому поколінню за активну участь в лісокультурних та науково-дослідних роботах, які вони проводять на базі лісгоспу.                                                                  

Переглядів: 435 | Додав: oksama | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz