ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2016 » Лютий » 3 » Заява голови Держлісагенства України
12:54
Заява голови Держлісагенства України

У травні 2015 року не було запрошено Міністром аграрної політики тапродовольства України Олексієм Павленком для роботи в Уряді. За його підтримки яочолив Державне агентство лісових ресурсів України.

Лісова галузь України – це галузь, яка має важливе соціальне та економічнезначення для нашої держави. Вона не реформувалась з радянських часів, а тому вимагалаглибоких структурних змін.

Нашою командою була розроблена Концепція реформування лісової галузі, якапередбачає кардинальні зміни у всій системі лісогосподарської діяльності. Ідеологіяреформування увібрала в себе найкращий досвід європейських країн. Основою баченняреформ стала найбільш ефективна модель ЄС. Використовуючи цей успішний досвід, миплануємо і в Україні створення єдиного господарюючого суб’єкта, що не тільки збережеробочі місця та кваліфіковані кадри в галузі, а й забезпечить підвищення рівня заробітноїплати та зменшить навантаження на державний бюджет.

У рамках реформ нами було ініційовано впровадження електронного облікудеревини та електронних закупівель товарно-матеріальних цінностей та послуг. Вперше в історії у Держлісагентстві було запроваджено відкриті тапрозорі кадрові конкурси.

Ця ідеологія була підтримана Міністром аграрної політики та продовольства України Олексієм Павленком, але не знайшла підтримки в Уряді.

Я прийшов працювати на державну службу для здійснення реформ. Зважаючи на те, що я звик працювати чесно а вважаю себе членомкоманди, а Партією «Об’єднання «Самопоміч» було прийняте рішення про відкликання Олексія Павленка з посади Міністра аграрної політики тапродовольства України і ним це було підтверджено та подано заяву про відставку, хочу, як член команди, заявити про те, що сьогодні я теж прийняврішення подати у відставку.
Переглядів: 377 | Додав: oksama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz