ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Підведені підсумки роботи за ІІІ квартал 2014 року
12:24
Підведені підсумки роботи за ІІІ квартал 2014 року

 

Колегія Сумського ОУЛМГ підвела підсумки роботи підприємств у ІІІ кварталі

 

За підсумками діяльності у ІІІ кварталі поточного року всі лісогосподарські підприємства Сумського ОУЛМГ спрацювали продуктивно, значно перевиконавши всі планові показники виробничої програми, про це йшлося на  жовтневому засіданні колегії  управління.

 

На черговому засіданні колегії, яке відбулось 28 жовтня 2014 року,  лісівники Сумщини обговорювали підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємств управління за 9 місяців поточного року. Про це доповів заступник начальника відділу бухгалтерського обліку та економіки Євген Фролов. У своїй доповіді він зазначив, що всі лісогосподарські підприємства управління забезпечили ефективне ведення фінансово-господарської діяльності та виконали всі планові показники виробничої програми. Відтворення лісів проведено на площі 1209 га, посіяно 9,4 га розсадників, доповнено лісових культур та лісових насаджень на площі 1466 га. Крім того, доглянуто 7972 га лісових культур, заготовлено 1118 кг насіння лісових порід, підготовлено 70 га грунту під лісові культури 2015 року створення. Також виконані всі планові завдання по рубках, пов'язаних з веденням лісового господарства, зокрема план по рубках формування та оздоровлення лісів виконано по ліквідній масі на 113 %, рубки догляду за лісом виконано на 108 % по ліквідній масі, рубки догляду за молодняком виконано на 116 % по площі. Від усіх видів рубок впродовж всього періоду заготовлено 525,2 тис.м3 деревини. Найбільший приріст по заготівлі деревини продемонстрували у Тростянецькому, Свеському та Роменському лісгоспах. Всі лісогосподарські підприємства забезпечили збільшення обсягу реалізованої продукції, загальна сума реалізації склала до 308 млн. грн., що на 17% або на 44 млн.грн. більше за відповідний минулорічний показник. Найбільші темпи приросту в Роменському, Тростянецькому, Конотопському та Свеському лісгоспах. Поряд з цим, Конотопський, Сумський та Роменський лісгоспи значно збільшили обсяги переробки деревини. 

Всі підприємства управління повною мірою забезпечили державні гарантії з оплати праці, заробітна плата виплачувалась у встановлені законодавством терміни. Середньомісячна заробітна плата одного працюючого склала зросла в порівнянні з минулим роком на 15 % і склала 3495 грн.

Державні підприємства управління постійно інвестують кошти в розвиток власного виробництва. На будівництво, придбання, капітальний ремонт основних засобів впродовж звітного періоду лісгоспи спрямували близько 22 млн.грн. власних коштів, при плані 11,1 млн. грн..

Бюджетам і державним цільовим фондам протягом січня-вересня перераховано майже 88 млн. гривень, що на 19,3  млн. гривень більше відповідного показника минулого року.

В обговорені даного питання відзначили позитивну роботу лісгоспів перший заступник начальника управління Віталій Ігнатченко та заступники начальника Олександр Товстуха та Віталій Баранов.

Голова обкому профспілки працівників лісового господарства Михайло Шпакович наголосив на питаннях соціального захисту працівників галузі, зокрема, охорони праці, виплати заробітної плати та оздоровлення працівників та їх дітей.

Підводячи підсумок розгляду питання, начальник управління Віктор Чигринець відзначив належну роботу лісгоспів по підготовці до осінньо-зимового періоду, якісну роботу Сумського та Свеського лісгоспів по будівництву лісових доріг та роботу Кролевецького лісомисливського господарства по переробці деревини, а також націлив керівників підприємств на продуктивну роботу в останньому кварталі поточного року.

Про результати роботи зі створення системи внутрішнього контролю на підприємствах управління доповіла головний спеціаліст управління Людмила Антипенко.

Не обійшлося на засіданні колегії і без особливо приємних моментів. Напередодні голова обкому профспілки працівників лісового господарства Михайло Шпакович відсвяткував свій День народження. Від імені всіх працівників галузі начальник управління Віктор Чигринець привітав Михайла Шпаковича з особистим святом.

Завершилось засідання підведенням підсумків трудового суперництва. Не поступилися зайнятими в попередньому кварталі передовими позиціями Середино-Будські лісівники, які знову отримали першість серед підприємств управління (директор Плужников О.М.), на ІІ місці Сумський лісгосп (директор Сороколіт М.В.), ІІІ місце у Кролевецькому лісомисливському господарстві (директор Посошенко О.В.).

Віктор Чигринець подякував керівникам лідируючих підприємств за плідну роботу і вручив перехідну вазу переможця директору Середино-Будського лісгоспу  Олександру Плужникову.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ

Переглядів: 478 | Додав: oksama | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz