ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » 2014 » Жовтень » 22

В рамках виїзної колегії Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, що відбулась 30 вересня 2014 року на базі державного підприємства «Охтирське лісове господарство», лісівники відвідали Покровський кафедральний собор м. Охтирка

«Знати історію свого краю, це, в першу чергу, самоповага», - переконаний начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець. Саме тому, де б не відбувались виїзні засідання колегій управління, план проведення завжди передбачає відвідування православних перлин нашого краю.

Чергове засідання, що проходило на базі Охтирського лісгоспу в м. Охтирка, не стало винятком. В рамках заходу керівники лісогосподарських підприємств області на чолі з керівництвом управління встигли збагатитись не лише фахово, а й духовно. Перебуваючи в м. Охтирка, лісівники відвідали Покровський кафедральний собор, де мал ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: oksama | Дата: 22.10.2014

Лісогосподарські підприємства Сумського ОУЛМГ продовжують надавати гуманітарну допомогу сходу України. Цього разу для батальйону «Січ» лісівники зібрали близько 4 тонн необхідного вантажу.

Лісівники Сумщини продовжують відправляти гуманітарну допомогу батальйону «Січ». Днями на схід було направлено близько 4 тонн вантажу на суму більш ніж 30 тис.грн., який склали медикаменти, засоби особистої гігієни, борошно, цукор, макаронні вироби, крупи, консерви, паштети, тушонка, консерви, мінеральна вода тощо.

Це не перший лісівничий внесок у справу державного значення. «Намагаємось робити все, що в наших силах, - говорить начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець, - Перш за все, свій      внесок працівники галузі роблять своєю самовідданою працею, забезпечуючи стабільну роботу підприємств. Поряд з цим, колективи ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: oksama | Дата: 22.10.2014

Днями відбулося чергове виїзне засідання колегії Сумського ОУЛМГ. Цього разу учасники колегії відвідали державне підприємство «Охтирське лісове господарство». В роботі колегії взяли участь керівники лісогосподарських підприємств області та керівництво Охтирського району.

Позитивне враження на учасників колегії справили огляд центральної садиби лісгоспу, цеху переробки деревини та транспортного цеху Охтирського підприємства. Та особливу увагу привернула директорів лісгоспів робота дровоколу, придбаного і встановленого охтирчанами в минулому році. «Машина колотих дров – це 4 кубометри – коштує 1768 грн. і на сьогодні користується великим попитом, постійно є черга», - ділиться директор підприємства Юрій Римар, - «Тому, минулорічні інвестиції в придбання дровокольного верстата цілком себе виправдали».

... Читати далі »

Переглядів: 751 | Додав: oksama | Дата: 22.10.2014

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz