ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » Архів матеріалів

          Шановні співвітчизники!
9 травня 1945 року людство завоювало мир. Можливість мирно співіснувати і вирішувати свої суперечки – це те надбання, яке ми цінуємо з часів Великої Вітчизняної війни.
Для України ця подія має особливе значення, адже нам завжди було близьким прагнення до миру і спокою, свободи й доброту. Велика Перемога об’єднує нас і робить Україну сильнішою.
Ми щиро вітаємо всіх співвітчизників з Днем Перемоги. Нехай для людства страхіття війни більше ніколи не стануть реальністю. Ми всі повинні цінувати мир і сприймати його як найбільше благо. Усім міцного здоров’я, щастя, радості, добробуту!
Схиляємо голову перед подвигом наших батьків і дідів. Вічна пам’ять тим, хто не повернувся з фронтів Великої Вітчизняної, і слава та земний уклін живим ветеранам війни.

Переглядів: 559 | Додав: oksama | Дата: 07.05.2014

Лісівники Сумщини підвели підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємств

 

На черговому засіданні колегії Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства підводились підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємств управління в І кварталі поточного року

У засіданні колегії взяли участь керівники лісогосподарських підприємств та мисливських господарств області, начальники структурних підрозділів управління.

На початку засідання начальник управління Віктор Чигринець проінформував керівників підприємств по питаннях, що піднімались на останньому засіданні колегії Держлісагентства України. Він зосередив увагу директорів лісгоспів на залишках лісопродукції на складах, вчасній і повній сплаті податків до бюд ... Читати далі »

Переглядів: 664 | Додав: oksama | Дата: 05.05.2014

Підсумки роботи Держлісагентства України за перший квартал 2014 року

 

24 квітня під головуванням очільника Державного агентства лісових ресурсів України Валерія Чернякова відбулась розширена колегія  за участі керівників обласних управлінь лісового та мисливського господарства, підприємств, установ та організацій безпосереднього підпорядкування.

Під час засідання  на порядок денний виносились питання про основні показники та пріоритетні напрямки роботи лісової галузі.

З доповіддю про підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємств галузі за перший квартал 2014 року виступив заступник Голови Віталій Атаманчук, який зазначив, що за цей період у діяльності підприємств лісової галузі було отримано низку позитивних результатів. А саме забезпечено: обсяги посадки лісових культур – 19,4 тис ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: oksama | Дата: 25.04.2014

Шановні колеги, друзі та мешканці селища!

 


Колектив нашого підприємства щиро вітає Вас з Великоднем!
Нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій, душа знайде проблиски світла, а помисли стануть щирими та добрими! Бажаємо Вам і Вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя та родинне тепло. Зичимо всім здоров’я, добробуту й успіхів у добрих ділах.
Христос Воскрес!

 

З найкращими побажаннями,

Колектив ДП «Свеський лісгосп»

Переглядів: 456 | Додав: oksama | Дата: 18.04.2014

Дорогі колеги-лісівники Сумщини, ветерани лісової галузі!

 

Прийміть найщиріші вітання зі Світлим днем Воскресіння Христового!

Це Величне свято спонукає кожного з нас ще раз замислитися над вічними цінностями людяності і добра,

дає нам чудову нагоду наповнити свої серця вірою і любов’ю.

Сердечно бажаю, щоб разом з Великоднем

у Вашу родину завітав дух всепрощення і надії.

Щоб радість Христового Воскресіння додала сили і наснаги

для добрих і корисних справ

на добробут і процвітання нашої держави.

Нехай ці Пасхальні дні покладуть благодатні початки

Вашим новим перемогам та звершенням,

а Боже б ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: oksama | Дата: 18.04.2014

Дорогі лісівники, шановні колеги!

Прийміть мої найщиріші вітання з великим днем Святого Воскресіння!

Цього року це величне свято віщує нам не тільки про Христове Воскресіння, а й про воскресіння нашої України.

Вперше за багато років ми впевнилися в перемозі добра, любові та правди.

В дні Великого Посту та в Світле Свято кожен з нас відчуває Господню підтримку та захист, наповнюється силою духу та силою всепрощення.

Я щиро бажаю Вам, щоб ці життєдайні почуття були щодня для Вас невичерпним джерелом енергії.

Колеги, дозвольте  побажати Вам та Вашим родинам Божої ласки,

щоб серця були сповнені любові, а душа – ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: oksama | Дата: 18.04.2014

 

Працівники  ДП « Свеський лісгосп» взяли активну участь в  озеленення 4 соціальних об’єктів, розташованих на сільських територіях. Було висаджено близько 120 шт. дерев та кущів.

 

 

 

 

Озеленення території Орлівської сільської ради Ямпільського р-ну

 

 

 

 

 

Озеленення загальноосвітньої школи с.Орлівка Ямпільського р-ну.

 

 

 

 

 

Озелен ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: oksama | Дата: 14.04.2014

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА ЗУСТРІЧ ГОЛОВИ ДЕРЖАВНОГО АГЕНТСТВА ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ ВАЛЕРІЯ ЧЕРНЯКОВА З  ДИРЕКТОРОМ ЦЕНТРУ ГЛОБАЛЬНОГО МОНІТОРИНГУ ПОЖЕЖ ЙОХАНОМ ГЕОРГ ГОЛДАМЕРОМ.

08 квітня відбулася робоча зустріч Голови Державного агентства лісових ресурсів України Валерія Чернякова з  директором Центру Глобального моніторингу пожеж, координатором з проблеми лісових пожеж Міжнародної стратегії ООН зі зниження катастроф Йоханом Георг Голдамером. Організаторами двостороннього спілкування стали директор Регіонального Східноєвропейського Центру моніторингу пожеж Сергій Зібцев, директор навчально-наукового Інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України Петро Лакида та директор Боярської лісової дослідної станції Анатолій Карпук.

... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: oksama | Дата: 10.04.2014

ВАЛЕРІЙ ЧЕРНЯКОВ: ПЕРЕДІ МНОЮ СТОЯТЬ ПЕРШОЧЕРГОВІ ЗАВДАННЯ ЩОДО РОЗВИТКУ ЛІСОВОЇ ГАЛУЗІ, ВИКОНАННЯ ЯКИХ МІЙ ОСОБИСТИЙ ОБОВ’ЯЗОК.

 

07 квітня під час проведення апаратної наради з працівниками Держлісагентства, голова Валерій Черняков окреслив основні напрямки діяльності лісової галузі та визначив головні завдання.

Голова повідомив, що з областей вже надійшла інформація, що окремі директори проводять з працівниками лісгоспів та лісництв переговори, щодо їх подальшого працевлаштування. «Вони переходять межу – радять колективам збирати гроші, які планують передати Голові в знак гарантії, що їх не звільнять. Я категорично запевняю кожного – це провокація від людей, які протягом багатьох років наживалися на державному ресурсі – лісі, і, наразі, розуміють, що втрачають «кормушку». Єдиним критерієм за ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: oksama | Дата: 07.04.2014

Щоб привернути увагу громадськості та молоді до такого важливого та відповідального процесу, як створення лісів, навесні вже не один рік поспіль під егідою Державного агентства лісових ресурсів України проводиться Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Наші працівники  завжди беруть активну участь і є організаторами цілого ряду заходів в рамках акції.

Цього року вона стартувала у Міжнародний день лісів – 21 березня. Протягом місяця, аж до 21 квітня (Дня довкілля в Україні) в усіх лісгоспах області проходитимуть заходи з весняної посадки лісу із залученням учнівської та студентської молоді, представників громадських організацій та органів влади, засобів масової інформації, а також усіх тих, в кого є бажання особисто взяти участь у створенні лісів.

... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: oksama | Дата: 07.04.2014

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 17 18 »
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz