ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » Архів матеріалів

Громадські обговорення тривають

 

26 листопада у Державному агентстві лісових ресурсів України відбулася чергова робоча нарада з питань реформування лісової галузі.

У заході, який проходив під головуванням Олександра Ковальчука, взяли участь фахівці Держлісагентства, керівники обласних управлінь лісового та мисливського господарства, директори державних підприємств з різних регіонів України, представники наукових установ та громадських організацій.

Були заслухані доповіді директорів державних підприємств галузі щодо господарського аналізу роботи лісових господарств з урахуванням усіх можливих ризиків.

Учасники наради мали змогу висловити свої думки щодо шляхів реформування, зважаючи на специфіку регіонів, поділитися досвідом роботи.

Після вичерпної дискусії було прийняте рішення про узагальнення поданих зауважень та пропозиц ... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: oksama | Дата: 30.11.2015

23 листопада Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук у складі делегації Міністерства аграрної політики і продовольства України перебував з робочим візитом у Латвії

 

Робочий візит організовано Міністерством сільського господарства Латвії з метою проведення консультацій щодо імплементації Меморандуму про взаєморозуміння між міністерствами двох країн. У ході візиту керівник лісового відомства спілкувався з керівництвом лісового департаменту Міністерства сільського господарства Латвії, керівниками Лісової служби та Державного акціонерного товариства «Латвійські державні ліси» з метою обговорення напрямів подальшої співпраці.

Питання фінансово-економічних засад створення та функціонування єдиної господарюючої структури в лісах України є на сьогодні одним з основних питань, що потребую ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: oksama | Дата: 24.11.2015

18 листопада у Держлісагентстві відбулася робоча нарада з питань реформування лісової галузі

У заході, який проходив під головуванням Олександра Ковальчука, взяли участь фахівці Держлісагентства, керівники обласних управлінь лісового та мисливського господарства, директори державних підприємств з різних регіонів України, представники наукових установ та громадськості.

Голова Держлісагентства акцентував увагу присутніх на основних викликах, які стоять сьогодні перед галуззю. Зокрема, йшлося про обмеження бюджетного фінансування, що негативно вплине на функціонування підприємств на півдні і сході країни.

Було проаналізовано перехід до електронних закупівель та впровадження електронного обліку деревини для всіх лісокористувачів. Економічна ефективність такої си ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: oksama | Дата: 19.11.2015

Державне підприємство «Свеське лісове господарство» на передодні нового

року починає розпродаж новорічних ялинок. Бажаючим придбати ялинки

можна звертатися в будь-яке з п’яти лісництв: Свеське, Дружбівське,

Прудищанське, Олинське та Чуйківське. Реалізація буде проводитись за

минулорічною ціною та в залежності від розмірів:

... Читати далі »
Переглядів: 462 | Додав: oksama | Дата: 12.11.2015

В Сумському ОУЛМГ відбулось виїзне засідання колегії

 

4 листопада в рамках виїзного засідання колегії Сумського ОУЛМГ керівництво управління та директори лісогосподарських підприємств області відвідали Краснопільський та Тростянецький лісгоспи.

Проведення виїзних засідань колегії давно в практиці роботи Сумського ОУЛМГ. Відтак директорський корпус на чолі з керівництвом управління в рік відвідують щонайменше чотири лісгоспи. «Проведення виїзних засідань стимулює роботу директорів підприємств, адже кожен керівник, який вболіває за своє підприємство, а у нас підібралися саме такі, намагається показати максимально всю діяльність, поділитися новинками роботи, тому колегії завжди ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: oksama | Дата: 06.11.2015

Лісова галузь має стати самоокупною та інвестиційно привабливою, - Голова Держлісагентства

 

«Бачу чотири напрями реформування лісової галузі, зокрема, створення господарюючого суб’єкта, нової лісової охорони, запровадження електронного обліку деревини, а також електронної системи закупівель», - про це заявив в ході обговорення питань реформування лісової галузі  Голова Державного агентства лісових ресурсів України Олександр Ковальчук.

Нагадаємо, що 3 листопада відбулось засідання круглого столу щодо реформування лісового господарства за участі начальників обласних управлінь, ветеранів лісової галузі, представників громадських організацій та регіональних представників влади. Лісову галузь Сумщини представили начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець та голова Сумського об ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: oksama | Дата: 05.11.2015

Відбулася чергова нарада з представниками асоціацій деревообробних підприємств

 

3 листопада  відбулася чергова нарада з питань удосконалення Положення про порядок продажу необробленої деревини під головуванням керівника галузі Олександра Ковальчука. У заході  також взяли участь представники асоціацій деревообробних підприємств.

Голова Держлісагентства привітав учасників наради  та навів перелік основних проблемних питань щодо регулювання  ринку необробленої деревини, які вимагають першочергового вирішення.

Всі учасники наради висловили свої зауваження та внесли пропозиції  до проекту.

Від асоціації «Меблідеревпром» надав пропозиції  Сергій Сагаль.

У ході наради було п ... Читати далі »

Переглядів: 330 | Додав: oksama | Дата: 05.11.2015

Відбулось засідання колегії Держлісагентства

 

29 жовтня відбулась колегія Державного агентства лісових ресурсів України під головуванням Олександра Ковальчука.

У ході засідання присутніх було поінформовано про візит делегації Держлісагентства до Латвійської Республіки.  Мета поїздки - відвідання Латвійської державної лісової служби та Державного акціонерного товариства «Латвійські ліси», обмін досвідом  з питань реформування лісової галузі , ознайомлення  із   структурою, функціями, пріоритетними завданнями, найважливішими досягненнями  лісової служби та акціонерного товариства.

Також було заслухано доповіді керівників  підприємств «Вінницялісозахист», «Івано-Франківськлісозахист», «Харківлісозахист» про санітарний стан лісів, заходи боротьби із шкідниками і ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: oksama | Дата: 05.11.2015

Лісова галузь повинна бути високоефективною та самодостатньою, - заявив Голова Державного агентства лісових ресурсів України Олександр Ковальчук

Лісова галузь повинна бути високоефективною та самодостатньою,  – заявив  Голова Державного агентства лісових ресурсів України Олександр Ковальчук

28 жовтня Голова  Держлісагентства Олександр Ковальчук провів робочу нараду за участі керівників обласних управлінь лісового та мисливського господарства, керівників структурних підрозділів тощо.

У ході зустрічі  присутніх було поінформовано   про напрями реформування лісової галузі: запровадження електронного обліку деревини, елек ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: oksama | Дата: 02.11.2015

Відкриття полювання на парнокопитних та хутрових звірів у мисливському сезоні 2015/2016 років

 

У більшості областей України розпочинається сезон найбільш масових видів колективного полювання на хутрових звірів та парнокопитних тварин.

Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» з жовтня по лютий включно дозволяється полювати за відстрільними картками на лисиць, єнотовидних собак та вовків, а на зайця-русака − з 1 листопада по січень.

За ліцензіями здійснюється полювання на кабана, лань, оленів європейського та плямистого, козулю, лося, муфлона, білку, бабака, бобра, борсука, ондатру, куницю лісову. Обсяги добування цих тварин в угіддях кожного користувача ми ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: oksama | Дата: 29.10.2015

« 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 »
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz