ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » Архів матеріалів

 

 

Переглядів: 413 | Додав: Ben | Дата: 23.02.2016

Держлісагентство не отримало бюджетного фінансування, але готується до протистояння лісовим пожежам

 

Проблеми лісових пожеж мають місце у багатьох країнах світу. Минулого року найбільші пожежі вирували у Росії, Австралії та США.

Охорона лісів від пожеж – одне з найскладніших завдань, що вирішується працівниками Державного агентства лісових ресурсів України. Під посиленою охороною знаходяться понад 3,4 млн га небезпечних щодо пожеж хвойних лісових масивів. Усього по Україні ця цифра становить близько 4 млн га. Найбільш небезпечними в пожежному відношенні є насадження на півдні, сході та Поліссі України (понад 2 млн га).

У 2015 році в лісах Держлісагентства ліквідовано 2 225 пожеж, якими пошкоджено 2,6 тис. га, у тому числі верховими – 0,2 тис. га. До адміністративної відповідальності притягнуто понад 2,7 тис. поруш ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: oksama | Дата: 22.02.2016

В даний час державне підприємство “Свеське лісове господарство” складається 10 струтурних підрозділів:  5 лісництв -  Свеського, Дружбівського, Чуйківського, Олинського, Прудищенського, автотранспортного цеху, цеху переробки деревини та 2 нижніх складів: Свеса, Хутір - Михайлвівський і являється економічно розвиненим, потужним підприємством.

   Протягом 2015 року ДП «Свеський лісгосп» виконав основні завдання по виробничо- економічних показниках.

За 12 місяців 2015 року ДП «Свеський лісгосп» реалізував продукції на суму 67871   тис.грн. (без ПДВ).

Прибуток до оподаткування за цей же період склав  16495  тис.грн.

За 2015 рік сплачено всього податків та обов’язкових платежів  23522  тис.грн., з них: до зведеного бюджету – 16130   тис.грн., єдиний соціальни ... Читати далі »

Переглядів: 838 | Додав: oksama | Дата: 17.02.2016

27 січня 2015 року в актовому залі ДП «Свеський лісгосп»  відбулись загальні профспілкові збори працівників підприємства. Участь у зібранні взяли заступник СОУЛМГ – головний лісничий Товстуха Олександр Володимирович, директор ДП «Свеський лісгосп» Закусило Олег Миколайович та делеговані члени профспілки.

        До порядку денного були включені наступні питання:

1.     Підведення підсумків виконання умов колективного договору за 2015 рік

2.     Виконання кошторису профбюджету за 2015 рік та прийняття кошторису на 2016 рік

... Читати далі »

Переглядів: 735 | Додав: oksama | Дата: 05.02.2016

«Аналізуючи 2015 рік, можна сказати, що він був напруженим, але успішним, хотілося б побажати, щоб у 2016 році ми спрацювали не гірше», - резюмував засідання колегії Сумського ОУЛМГ начальник управління Віктор Чигринець.

Головним питанням першої у цьому році колегії управління було підбиття підсумків роботи лісогосподарських підприємств  у 2015 році та формування головних напрямків їх діяльності на 2016 рік.

З доповіддю про це виступив заступник начальника бухгалтерського відділу та економіки управління Євген Фролов. Він зазначив, що за звітний рік підприємствами управління всі планові показники по лісогосподарській діяльності значно перевиконані. Відтак відтворення лісів проведено на площі 1534 га, що складає 128 % до плану, план по за ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: oksama | Дата: 04.02.2016

У травні 2015 року не було запрошено Міністром аграрної політики тапродовольства України Олексієм Павленком для роботи в Уряді. За його підтримки яочолив Державне агентство лісових ресурсів України.

Лісова галузь України – це галузь, яка має важливе соціальне та економічнезначення для нашої держави. Вона не реформувалась з радянських часів, а тому вимагалаглибоких структурних змін.

Нашою командою була розроблена Концепція реформування лісової галузі, якапередбачає кардинальні зміни у всій системі лісогосподарської діяльності. Ідеологіяреформування увібрала в себе найкращий досвід європейських країн. Основою баченняреформ стала найбільш ефективна модель ЄС. Використовуючи цей успішний досвід, миплануємо і в Україні створення єдиного господарюючого суб’єкта, що не тільки збережеробочі місця та кваліфіковані кадри в галузі, а
		
		... 
		
			Читати далі »
		
Переглядів: 379 | Додав: oksama | Дата: 03.02.2016

На засіданні колегії Сумського ОУЛМГ обговорили питання роботи з громадськістю

 

Колегія Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства розглянула питання співпраці з громадськістю та затвердила план роботи колегії на наступний рік.

«В цьому році інформаційний простір був насичений як позитивною так і негативною інформацією про лісову галузь. Тому, хотілося б акцентувати увагу керівників підприємств, що систематична правильно організована робота з громадськістю та засобами масової інформації сприятиме формуванню позитивного іміджу, як структури нашого управління, так і галузі лісового господарства в цілому», - наголосив начальник управління Віктор Чигринець.

... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: oksama | Дата: 30.12.2015

24 грудня відбулось засідання колегії Державного агентства лісових ресурсів України

Олександр Ковальчук представив новопризначеного Першого заступника Голови Держлісагентства Христину Юшкевич.

Перше питання порядку денного стосувалося діяльності Держлісагентства, його територіальних органів, підвідомчих підприємств і організацій у напрямку взаємодії з громадськістю та ЗМІ. Начальник відділу науки та зв’язків з громадськістю Управління використання лісових ресурсів та науки Віктор Корнієнко  зупинився на підсумках роботи з цього напрямку за поточний рік та планах на наступний. Зокрема акцентував увагу на  важливості конструктивного діалогу з громадськістю, залученні молоді до еколого-просвітницької роботи, популяризації лісівничих професій та підтримання позитивного іміджу лісової галузі.

Про роботу територіальних прес-служб  доповіла Олена Ш ... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: oksama | Дата: 30.12.2015

Було затверджено Закон України «Про Державний бюджет України на 2016 р.», у якому на лісову галузь виділено менше 120 млн грн.

 Незважаючи на всі зусилля Міністерства аграрної політики та продовольства України і керівництва лісової галузі, депутати не врахували важливість підтримки збалансованого лісоуправління, особливо у східних та південних регіонах України, як запоруку екологічної стабільності держави.

Прес-служба Держлісагентства

Переглядів: 418 | Додав: oksama | Дата: 30.12.2015

Партнерство у сфері деревообробки

25 листопада у приміщенні готелю «Київ» відбувся круглий стіл на тему: «Реформа лісового господарства – шлях від сировинної галузі до високоефективної деревообробки». Захід був ініційований МДО «Депутатський контроль».

         У ході зустрічі обговорювались актуальні питання щодо реформування  лісової галузі, збільшення обсягів обробки деревини в Україні, запровадження нових програм кредитування підприємств тощо.

        Від запровадження мораторію очікуємо зниження цін по деяким позиціям необробленої деревини  на внутрішньому ринку. Однак важливо, щоб з’явилися ефективні переробні підприємства. Тоді лісовим господарствам не доведеться зменшувати об’єми заготівлі, а цінові коливання н ... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: oksama | Дата: 30.11.2015

« 1 2 3 4 5 ... 17 18 »
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz