ДП "Свеський лісгосп"
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як ГістьГрупа "Гости"Вітаю Вас, ГістьRSS
Меню сайту
Статистика
 
Головна » Архів матеріалів

Нам пощастило народитися i жити серед дивовижної природи Полісся. Серед лісів iз чистим та цілющим повітрям, серед різнотрав'я лугів, загадкових галявин. Та останнім часом ми чомусь забуваємо, що така краса потребує охорони та бережного ставлення. Адже створити красу за годину не завжди можна, а зруйнувати вогнем роками створене вдається дуже швидко.

Щорічно ДП "Свеський лісгосп" на початку пожежонебезпечного періоду складає заходи, які стосуються широкого кола підприємств, організацій та громадян. Заходи щодо попередження лісових пожеж затверджуються в райдержадміністрації,  з ними населения сповіщається через районну газету "Голос часу" .

Хоча працівниками лісової охорони було вжито заходи щодо захисту лісу, а саме створення нових та догляд за вже існуючими мінералізованими смугами, уникнути випадк ... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: oksama | Дата: 27.04.2015

                Як господарюють лісоводи ? Чи можемо ми бути спокійними за долю зелених "легень" ? Для відповіді на ці запитання редакція публікує серію статей про діяльність ДП «Свеський лісгосп».

                   Сьогоднішні ліси – одне з основних природних багатств Ямпільщини. Лісистість району невпинно зростає, вона становить 34 %. Найбільша частина насаджень району 73% знаходиться в постійному користуванні державних органів лісового господарства – ДП «Свеський лісгосп», створеному в 1928 році.

                 Для ефективного ведення лісогосподарської діяльності держлісг ... Читати далі »

Переглядів: 639 | Додав: oksama | Дата: 21.04.2015

 

Продовжуючи програму будівництва лісових доріг, у Свеському лісгоспі Сумського ОУЛМГ  почали будівництво мостів.

 

"Ось дивіться, це Свеський лісгосп, тут знаходиться нижній склад, - демонструє на карті будівництво нового мосту директор Свеського лісгоспу Олег Закусило, - щоб дістатися сюди з найвіддаленішого Чуйківського лісництва  необхідно подолати шлях до 65 км через Чуйківку, Дружбу, Дорошівку, Ямпіль, Орлівку. Збудувавши ж дорогу напряму через Рудинку – Родіонівку ми скорочуємо віддаль до 15 км. Рахуйте самі, скільки ми зможемо заощадити навіть на одному рейсі, якщо наші лісовози спалюють близько 50 л пального на 100 км. Запланована дорога в двох місц ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: oksama | Дата: 20.04.2015

          Зазвичай, весняну лісокультурну кампанію лісівники Державного підприємства «Свеське лісове господарств» розпочинають з перших днів квітня, коли тільки-но починає прогріватись повітря, а в грунті вже є достатня кількість вологи. Цього року заходи щодо лісовідновлення було розпочато значно раніше, аніж зазвичай. Вже починаючи з середини першого місяця весни, а саме з 16 березня в було розпочато лісокультурні заходи.

        

   Лісгоспом планується створити 126 га лісових культур, вже з осені 20 ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: oksama | Дата: 30.03.2015

         

      Днями, а саме 26 березня 2015 року, з робочим візитом в ДП «Свеський лісгосп»  перебував заступник начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігнатченко В. В., який під час поїздки ознайомився з діяльністю підприємства У роботі його супроводжував директор Закусило О. М.

 

Під час візиту особливу увагу приділили ознайомленню  з технологіями будівництва лісових доріг на підприємстві та оглянули нові лісові дороги.

                Із метою ознайомлення якості та стану мосту, побудованого в с. Руденка Ям ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: oksama | Дата: 30.03.2015

З метою виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, десятий рік поспіль з ініціативи Державного Агентства лісових ресурсів Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства організовує і проводить обласний етап Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Акція проходить у період з 21 березня по 18 квітня.

 

 

Державне підприємство «Свеське лісове господарство» з нагоди ювілейної Акції проводить виховні заходи серед учнів загальноосвітньої школи №1 I-III ступенів та Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 «Ліцей». Метою проведеного заходу є ... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: oksama | Дата: 30.03.2015

Останні рішення виробничої наради

 

За результатами наради, що відбулась, 26 березня  у Держлісагентстві, на якій розглядались гострі проблеми лісової галузі було прийнято низку суспільно-важливих рішень.

Нижче наводиться витяг з протоколу засідання

Витяг з протоколу розширеної виробничої наради Держлісагенства

від 26 березня 2015 року (протокол №3)

Про ефективність використання лісосировинних ресурсів 

На засіданні розширеної виробничої наради Держлісагентства розглянуто інформацію про результати ефективності використання лісосировинних ресурсів на підприємствах Держлісагентства.

З метою забезпечення зростання ефективності використання лісосировинних ресурсів на підприємствах Держлісагентства  розширена виробнича нарада

ВИРІШИЛА:

1. Начальникам обласних ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: oksama | Дата: 30.03.2015

Баланс_(Звіт_про_фінансовий_стан)_на_31.12.2013

 

Звіт_про_власний_капітал_за_2013_р

Звіт_про_власний_капітал_за_2014_р

Звіт_про_рух_грошових_коштів_за_2013_р

... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Ben | Дата: 27.03.2015

Працівники лісгоспу прийняли активну участь у спортивних змаганнях з волейболу.

         Так 15 березня поточного року верстатник цеху переробки деревини Голенко Роман та головний лісничий Комарицький Ігор у складі команди «Авангард» смт. Свеса приймали участь у XIII Міжнародному волейбольному турнірі приуроченому пам’яті ветерана педагогічної праці вчителя фізичної культури Мальченко Г. Г.

         22 березня 2015 року приймали участь у XI Міжнародному волейбольному турнірі в с. Баничі – пам’яті воїна – афганця Миколи Антипенка, де зайняли ІІІ почесне місце.

         Вітаємо ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: oksama | Дата: 25.03.2015

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 17 18 »
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Створити безкоштовний сайт на uCoz